Onze diensten

Een website die voldoet aan de wensen van jouw klanten en een goede vindbaarheid door middel van online marketing. Het vormt een belangrijk onderdeel van de bedrijfsstrategie. Iedere dag opnieuw gaan ondernemers op zoek naar een beter online resultaat. Continue bezig zijn met vernieuwen en bijsturen is dus noodzakelijk. Wij geloven daarom niet in snel zakkenvullen, maar op een langdurige samenwerking. 

Focus op resultaat

Bij Tidy Online hebben we dus altijd de focus op het behalen van het juiste resultaat. Een technisch perfecte website, omzet vergroten met Google shopping of de merkbekendheid vergroten via social media. Samen gaan we op zoek naar de juiste content, die past bij jouw doelgroep. Door gebruik te maken van de juiste online kanalen bereiken we hen op de juiste plaats, op het juiste moment.

Tidy-Online-Webdesign-Bureau---Website-Realisatie-Praktijk-HB

Onze diensten

Op zoek naar een full-service online marketing bureau in Leiden? Onze diensten helpen jouw bedrijf groeien tot ongekende hoogtes!

Wij kunnen je op meerdere vlakken van dienst zijn, maar wat het beste bij jou past hangt af van de doelstellingen en ambities. Samen bepalen we de juiste kanalen bij de gekozen strategie.

Wil jij een professionele en complete website of webshop laten maken? Voorzien van de nieuwste ontwikkeling en technieken van nu? Tidy Online bouwt een website die wél werkt!

Meer informatie

Tidy Online neemt jouw zorgen zo veel mogelijk uit handen. Wij zorgen dat je altijd veilig online bent. Updates, backups & beveiliging zitten allemaal bij ons in het onderhoudspakket.

Meer informatie

Toe aan “the next step”? Adverteren in Google is bij uitstek geschikt om nieuwe leads en potentiële klanten te verkrijgen. Wij streven naar maximaal rendement voor SEA-campagnes.

Meer informatie

Een goede website verdient het om gevonden te worden. Wij zorgen ervoor dat jouw website SEO-technisch goed in elkaar zit, zodat je in zoekmachines beter vindbaar bent.

Meer informatie