Portfolio

Wij zetten graag onze klanten in de schijnwerpers, zodat anderen kunnen zien wat zij te bieden hebben. Oké, we doen dit ook om te laten zien wat wij in huis hebben en waarmee wij jou kunnen helpen. Wil jij nou ook een nieuwe website laten maken, of wil je simpelweg beter gevonden worden in de zoekmachines? Neem dan gerust contact met ons op.

Barthen Keuken Design Center

Voor Barthen zijn we aan de slag gegaan voor een nieuw design van hun website, want hun huidige website was aan de oude kant. Daarnaast bieden zij hoge kwaliteit keukens aan, met allemaal een uniek design. Dus waarom geen kwaliteit website, met een uniek design waarop zij hun keukens op een mooie manier kunnen showen.
Tidy Online - Webdesign Bureau Leiden - Website Realisatie Barthen Keuken Design Center

Personal Lifestyle Gym

Voor Personal Lifestyle Gym hebben wij een re-design gemaakt van hun (toen nog) huidige webshop. Hierbij hebben wij rekening gehouden met zowel de UX (user experience) als de uitstraling.
Tidy Online Webdesign Bureau - Webshop Realisatie Personal Lifestyle Gym

Plant ‘n Bak

Voor Plant ‘n Bak hebben wij strakke moderne webshop ontwikkeld, waarop de klant zijn planten online kan verkopen. De webshop bevat zowel planten als leuke hebben dingetjes of potten.
Tidy Online Webdesign Bureau - Webshop Realisatie Plant 'n Bak

Van Berkel Accountants

Voor van Berkel Accountants hebben we een fris nieuw design gemaakt voor hun website. Dit hebben we tevens opgebouwd in het CMS WordPress om het makkelijk beheerbaar te maken voor de klant.
Tidy-Online-Webdesign-Bureau---Website-Realisatie-Van-Berkel-Accountants

Praktijk HB

Simpel en informatief, dat was de key voor de website voor Praktijk HB. We hebben gekeken naar de wensen van de klant en een strategie bedacht hoe we de bezoekers snel naar hun doel konden leiden.
Tidy-Online-Webdesign-Bureau---Website-Realisatie-Praktijk-HB

BSD Services

Wij hebben BSD Services geholpen om bij hun potentiële klanten op de kaart te zetten. Een nieuw logo, frisse website, strakke visitekaartjes & het juiste briefpapier laat zien wat voor een professioneel bedrijf BSD Services eigenlijk is.
Tidy-Online-Webdesign-Bureau-Website-Realisatie-BSD-Services